Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialisten 0223 - 668 769

Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel

"Goed voor mens en milieu!"

Natuurlijk en dierproefvrij

De verschillende lijnen van de in de salon gebruikte verzorgingsproducten kunnen als volgt omschreven en toegelicht worden:

Reiniging – Voor elk huidtype en elke huidtoestand het juiste reinigingspreparaat, of het nu milk, gel, tonic of peeling is.

Beauty Xpress – Begeleidt de bruisende lifestyle van de moderne vrouw. Voor iedereen die niet altijd tijd heeft voor lange beautyrituelen, maar geen concessies wil doen bij het cosmetische effect.

Hydro Active – ‘Intelligente’ werkstoffen, verzorgende oliën en bijzondere inkapseltechnieken zorgen voor texturen die de huid stevig met vocht doordrenken.

Beautygen – Wetenschappers zijn erin geslaagd het ‘beauty-gen’ van de huid te  decoderen. Het extract uit de sneeuw-alg activeert het ‘schoonheids-gen’, beschermt de collagene vezels en zorgt voor meer elasticiteit.

Timeless – Tijdloos mooi met gladde contouren en een jeugdige uitstraling. Timeless biedt een buitengewone selectie van anti-age producten die de tekenen des tijds effectief tegengaan.

Nutri Sensation – Is een regenererende, verzorgende serie die speciaal op de bijzondere eisen van de veeleisende huid ingaat. Voor een zichtbaar ontspannen, stralend mooie teint en stevige contouren.

Performance 3D – Innovatieve 3D-technologie en maximale werkstofconcentratie halen de jeugd van de huid terug en vormen een echt alternatief voor ‘medical aesthetics’.

Elements Of Nature – Epigran, de multi-actieve essence uit de tarwekiem, vormt de kern van deze serie. Hij verenigt als geen andere werkstof natuurlijkheid, traditie en werking.

Specials – De rubriek ‘Specials’ heeft individuele verzorgingsbegeleiders in petto die onafhankelijk van leeftijd, verzorgingsgewoonte en jaargetijde met elke andere Dr. Grandel serie kunnen worden gecombineerd.

Werkstofampullen – Zijn uit de professionele cosmetica niet meer weg te denken. Glazen ampullen, de voordelen van deze presentatievorm liggen voor de hand: geconcentreerde werking en minimale productconservering bij veilig gebruik.

Hydro Lipid – Regenereert en revitaliseert de veeleisende, rijpe en droge huid. Hydro Lipid verzorgt de huid van buitenaf doelgericht met vet, vocht en de regeneratie bevorderende werkstoffen.

Sensitive Balance – Verzorgt de gevoelige, droge huid met natuuroliën uit graankiemen en avacado, vertraagt de rimpelvorming en beschermt de huid tegen uitdrogen.

Puriface – Voor een frisse, zuivere teint. Puriface brengt de huidfuncties weer in evenwicht.

Men – Intensieve en vitaliserende verzorging van de mannenhuid.
 

Maak nu direct een afspraak met ons! Telefoon: 0223 - 668 769