Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialisten 0223 - 668 769

Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel

"Iedereen is welkom!"

Laagdrempelig

Hallo, mijn naam is Karin Weemhoff-Dol en ik ben de eigenaar van Schoonheidssalon De Zeespiegel!

Na eerst 12 jaar in een aantal schoonheidssalons te hebben gewerkt, besloot ik in het kalenderjaar 2000 om het eens voor mezelf te gaan proberen. Ik wilde eindelijk weleens ervaren hoe het was om “eigen baas” te gaan spelen. Dus ben ik op 1 april 2000, en dat is zeker geen grap, bij de Kamer van Koophandel geweest om me daar in te schrijven en wel onder de naam “Schoonheidssalon De Zeespiegel”. Deze naam heb ik samen met mijn man Bas bedacht. Ik wilde namelijk een passende en aansprekende naam voor de salon hebben, zonder dat mijn eigen naam daar op enigerlei wijze in voor kwam. En daarnaast moest het een naam worden, die door iedereen gemakkelijk kon worden uitgesproken en geschreven. Naar mijn mening, en gezien de positieve reacties van anderen, is dat behoorlijk goed gelukt!

Uiteindelijk kon ik mijn eigen schoonheidssalon in mei 2000 openen. Deze was destijds gevestigd in de voormalige werkplaats van mijn zwager Jaap en zus Liesbeth aan de Badhuisstraat op Huisduinen. Zoals je je kunt voorstellen, moest deze daarvoor aanzienlijk verbouwd worden! Ik had daar één werkruimte, een wachtruimte en een keuken tot m’n beschikking. Geweldig vond ik het!

Al snel begon de agenda zich te vullen en het klantenbestand gestaag te groeien. Ik vond het een ontzettend gaaf en lekker vrij gevoel zo, als “eigen baas”! Ook al kreeg je toen natuurlijk ook wel te maken met zaken die je minder leuk vond en waarvoor je voorheen “je baas” had……

Echter na een aantal jaren begon de agenda zo vol te lopen, dat ik serieus moest gaan nadenken of ik niet op zoek moest naar een grotere ruimte met meer groeimogelijkheden. Deze mogelijkheid diende zich na 3 jaar aan in de vorm van de woon-bedrijfspand dat te koop stond. Na de voors-en-tegens tegen elkaar te hebben afgewogen, hebben Bas en ik toen weloverwogen besloten om het pand te kopen. Ook dit moest weer een grootschalige renovatie van bijna 9 maanden ondergaan om het als schoonheidssalon in gebruik te kunnen nemen.

In mei 2004 was het dan eindelijk zover, ik had m’n eigen schoonheidssalon in m’n eigen bedrijfspand! Bovendien had ik nu de beschikking over 2 werkruimtes/salons, dus uitbreiding was ook mogelijk!

En dat laatste is in de loop van de jaren ook zeker gebeurd, want we werken op dit moment met 3 schoonheidsspecialistes/pedicures in de salon. En daarbij is iedereen gelukkig goed bezet!

En na al die ruim 20 jaar dat ik nu “eigen baas” ben, heb ik zeker geen spijt dat ik destijds deze keus gemaakt heb!

Ook het uitgangspunt dat ik in 2000 voor mezelf geformuleerd had, namelijk het realiseren van een schoonheidssalon waar iedereen welkom is, heb ik voor me gevoel helemaal waargemaakt! Dus voor zowel vrouwen als mannen, zowel jong als oud(er), zowel met makkelijke als moeilijke huid en zowel met flink als minder gevulde portemonnee. Voor dit laatste geldt dat je jezelf al rijk mag voelen wanneer je de mogelijkheid hebt om naar een schoonheidssalon te gaan!
 

Maak nu direct een afspraak met ons! Telefoon: 0223 - 668 769