Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialisten 0223 - 668 769

Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel Schoonheidssalon De Zeespiegel

"Wij staan voor jullie klaar!"

Enthousiast team

Schoonheidsspecialist Karin Weemhoff-Dol "Follow the leader!"
Schoonheidsspecialist Femke Nieuwenhuis "Oh ja?"
Schoonheidsspecialist Andrea Boskma "Uiteraard, maar wel de goede kant op!"

Het Zeespiegel-team bestaat uit een 3-tal hardwerkende enthousiastelingen! Daarnaast zijn alle 3 de teamleden volledig gediplomeerd voor het verzorgen van zowel schoonheids-, pedicure- als hotstone behandelingen. Verder kan er van een ieder nog even het volgende korte profielletje worden meegegeven:
 
Dé leider van het Zeespiegel-team is Karin! Zij is al vanaf 1988 in het vak werkzaam als schoonheidsspecialiste/pedicure. Karin is de grote regelaar van het bedrijf en werkt daarnaast net zo hard mee in het bedrijf als de overige teamleden.
 
Collega Femke maakt sinds januari 2006 onderdeel uit van hét Team! Zij is echter al sinds 1999 als schoonheidsspecialiste/pedicure werkzaam. Femke is, naast een heel lief, ook het meest zorgzame lid van het team!
 
Collega Andrea heeft na haar tijdelijke assistentie (2 jaar geleden) in de salon, toch weer de mogelijkheid gekregen en gegrepen om hét Team te versterken! Ondanks haar relatief jonge leeftijd heeft zij al een hele ruime ervaring als schoonheidsspecialiste opgedaan. Andrea is een heel vriendelijk en zéér kundig lid van het team!
 

Maak nu direct een afspraak met ons! Telefoon: 0223 - 668 769